DE WERKWIJZE VAN EEN AFSCHEIDS FOTOGRAAF

U mag van een afscheidsfotograaf, naast kennis van fotograferen, een aantal belangrijke eigenschappen verwachten. Denk hierbij aan:

  • het tonen van respect, inlevingsvermogen, bescheidenheid en flexibiliteit;
  • oog moeten hebben voor details;
  • op tijd komen en voorbereiden.

DE AFSCHEIDS FOTOGRAAF

Om waardevolle foto’s te kunnen maken zullen wij ons moeten verplaatsen. Wij zullen dit proberen tot een minimum te beperken en zo onopvallend mogelijk en rustig te werk gaan. Daar waar het kan op de achtergrond aanwezig zijn. Om het gewenste resultaat te kunnen behalen is het echter niet te voorkomen dat wij wel gezien ga worden.

Een afscheid van een dierbare kan maar een keer vastgelegd worden! Deze verantwoordelijkheid is groot, maar wij kunnen deze aan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de nabestaanden een album overhandigd krijgen dat een grote bijdrage zal hebben in het verwerken van het verdriet. Voor ons is er geen dankbaarder werk dan hieraan een bijdrage te mogen leveren. Wat u in ieder geval ontvangt is een afscheidsalbum met daarin de foto’s die U hierin verwerkt wilt hebben. Wellicht heeft u daarnaast nog meer wensen, zoals een minialbum of afdrukken van bepaalde foto’s. Maakt dit dan vooral kenbaar.

Vrijblijvend contact opnemen