JEROEN MEUWSEN (BEMMEL)

Fotografie heeft van jongs af aan een belangrijke plaats in mijn leven genomen. De keuze voor de fotoacademie was dan ook een voor de hand
liggende. Ik heb mij gespecialiseerd in sport- en afscheidsfotografie. Op doordeweekse dagen ben ik overdag hoofdzakelijk actief als afscheidsfotograaf, in de avonduren en de weekenden ben ik te vinden in de voetbalstadions door heel Europa. Er is geen leuker werk dan sportfotografie en er is geen dankbaarder werk dan afscheidsfotografie. Als ik door mijn beelden mensen kan helpen bij het verwerken van
verlies van een dierbare dan haal ik daar ontzettend veel voldoening uit.

NICOLE DEES (EDE)

Mijn passie ligt bij het maken van mooie en serene foto’s van belangrijke momenten, zodat herinneringen vastgelegd worden om vast te kunnen houden: “Laat mij jouw verhaal vertellen, dan kun jij je bezig houden met het moment in het hier en nu”. Ik heb vijftien jaar geleden de vakopleiding bij fotovakschool afgerond en daarna diverse workshops en opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot Afscheidsfotograaf. Naast de afscheidsfotografie houd ik me bezig met portretfotografie, gezinsfotografie en fotografeer ik voor bedrijven. Maar de afscheidsfotografie neemt toch wel een speciaal plekje in mijn hart in, omdat ik hierin echt mijn toegevoegde waarde in terug kan laten zien.

“Jeroen is een vakkundig afscheidsfotograaf. Betrokken maar toch op afstand heeft hij het afscheid van mijn lieve vrouw op prachtig wijze vastgelegd. Zowel bij ons thuis als in het crematorium was hij discreet aanwezig op de dag van het afscheid. Dank je wel Jeroen! Mijn kinderen en ik zijn je zeer dankbaar!”
Ernau
“Er is een goede afstemming vooraf geweest met Jeroen en Nicole. Ik vind het ook perfect dat ze vooraf op de locatie zijn gaan kijken om voor te bereiden. Over de kwaliteit van de foto’s en de fotoboeken kunnen we kort zijn, nadat de nabestaanden 1 album hadden ontvangen, hebben ze totaal 12 albums bijbesteld. Een volgende keer zal ik Jeroen en Nicole zeker weer bellen!”
John de Zwart , Uitvaartleider Dela
“Ik ben zeer tevreden over de contacten die ik met Nicole heb gehad. Er is in goed overleg een mooi album gemaakt. Als ik verdrietig ben kijk ik in het boek, hier kijk ik sneller naar dan de foto’s die ik op een stick aangeleverd heb gekregen. Ik kan het andere mensen aanraden. Veel mensen die ik spreek kennen het niet. Ik denk maar zo, waarom wel bij een bruiloft en niet bij een afscheid? Dat helpt mij dus ook bij het verwerken van het verdriet.”
Gerrie M
“Jeroen en Nicole zijn zeer professionele fotografen. Ze voelen de omstandigheden goed aan houden hier rekening mee. Ik vond alles goed geregeld.”
Marco en Cindy de Haas
Vrijblijvend contact opnemen